Movt nr. 5: ROUTES

 

ROUTES

when: friday februari 8, 2013

location: Rotterdamse Schouwburg, Schouwburgplein 25, Rotterdam, The Netherlands

what:

Movt nr. 5: ROUTES is een Gesamtkunstwerk samengesteld door Charl Landvreugd voor RAW Art Fair en de Rotterdamse Schouwburg

Geïnspireerd door de Rotterdamse culturele mix nodigt Landvreugd voor het evenement ROUTES een keur aan kunstenaars uit voor een Gesamtkunstwerk tijdens de Rotterdam Art Week. ROUTES verwijst naar de verschillende disciplines die kunstenaars in dit werk hebben evenals naar de oorsprong van hun ideeën.

De combinatie van dj’s, performances, videokunst, poëzie en publiek maken samen de avond ROUTES Oftewel, genieten van de verschillende disciplines terwijl je danst, praat en flirt tijdens de Rotterdam Art Week.

ROUTES Flyer
ROUTES flyer

ROUTES_3

ROUTES_2

ROUTES_1

met:
Amma Asante | Bouba Dola | BOUTA | Cindy Kersenborn | Fabiola Veerman | Francio Guadeloupe | Iris Kensmil | Ivor Helberg | Jeannette Ehlers | Kno’Ledge Cesare | lloyd Hunte et al. | Marline Williams | Monique Duurvoort | NaferLovesYou | Neil Fortune | Neske Beks | Patricia Kaersenhout | Patrick de Vries | Raquel van Haver | Raul Balai | Zulile Blinker | Spacemaker

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s